Bestyrelsesmøde, torsdag d. 30. april 2015

Til stede: Mike, Rikke, Christian, Aase og Laura
Fraværende: Rasmus og Else Marie

Skatteunderskud
Foreningens skatteunderskud er anmeldt og registreret.

 

Rørskadeforsikring
Forsikringsændringen er oplyst til selskabet. De kommer ud og tjekker ejendommen inden forsikringen falder på plads.

 

Budgetforslag
Det godkendes og medtages til generalforsamling

 

Låneomlæggelse
Vi har fået et tilbud på en omlæggelse af vores lån. Vi følger løbende markedet. Bestyrelsen vil på generalforsamlingen anmode andelshaverne om, at give foreningen bemyndigelse til at lægge det om i tilfælde af et bedre lån end nuværende.

 

Fiberby
I forbindelse med at vores naboejendom skal have internet via Fiberby, har foreningen bedt om et tilbud på etablering af fibernet i vores to opgange. Tilbuddet lyder på i alt 54.500 kr. Vi får med fibernet nye kabler, til alle lejligheder, som er moderne og kan sikre større hastighed plus til en billigere månedlig ydelse end normalen.

Det skal undersøges nærmere af bestyrelsen med henblik på at opstille et forslag til generalforsamlingen. Vi skal bl.a. lige have tjekket op på, om vi kan få trykket kablerne på bagtrappen, samt hvad den månedlige pris præcis er.

 

Udsalg fra barnvognesrummet til distortion
Tim vil ”leje” barnevognsrummet fra d. 4.-5./5 Han vil give 1/3 del af overskuddet til foreningen, indtægt normalt 15-16.000, dvs. 3-4.000. Eller fast pris.

Tim sørger for at ting i rummet sættes forsvarligt ned i kælderen.

Det er fra bestyrelsens side et krav, at tingene kommer i kælderen, da uvedkommende ofte kommer ind i gården. Endvidere må toilettet ikke være til brug for uvedkommende, samt der må ingen adgang være til gården fra barnevognsrummet. Alle tilladelser eller lignende er andelsforeningen uvedkommende.

Mike udarbejder en formel kontrakt med Tim omkring ovenstående forhold.

 

Lamper blinker i kælderen
Mike har bemærket, at lamperne er begyndt at blinke selvom det ikke har regnet. Det viser sig, at kloakken ved blomsterbedet ved barnevognsrummet er stoppet. Rasmus indhenter et tilbud på rensning af alle brønde.

 

Generalforsamling
Rikke har booket lokalet i Lyrskovgade fra kl. 17-23. Bestyrelsen mødes kl. 18.

Laura sørger for vand og øl og Mike for mad.

 

Kældergulv
Christian har sent billeder af kældergulvet til en murer, som er vendt tilbage med et tilbud. Det koster 5.500 kr. for to lapninger. Han har beskrevet fint, hvordan han vil gøre det vandtæt.

Måske er der to huller mere. Derfor mener bestyrelsen, at det er bedst at få ham ud og kigge nærmere på det. Vi siger ja til tilbuddet, men han må gerne samtidig lav en vurdering/analyse af den resterende kælder ift. hvad der ellers trænger til at blive fikset.

 

Næste bestyrelsesmøde er d. 2. juni kl. 18. i Lyrskovgade

 

Ref: Laura

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>